Bumperball Malmö – Bubble football

Bubbleballevent.se expanderar!

Nu har vi startat bumperball Malmö. Vi kör på Ribersborgsstransen hela våren/sommaren/hösten. Perfekt för möhippa, svensexa, företagsevent. Spela fotboll i stora bubblor.

Bumperball Malmö

Bumperball är en hysteriskt rolig sport där du placeras i en stor uppblåst bubbla, sedan gäller det att göra mål som i vanlig fotboll. Skillnaden är dock att i Bumperball tacklar man sig fram med hjälp av bubblan fram till motståndarens målbur. Det bästa med aktiviteten är att inga förkunskaper krävs, bara ren vilja. Det är minst lika kul att titta på som publik och skratta vid sidan av som att spela själv.

Bubble Football / Bubble Ball passar utmärkt till din svensexa/möhippa, företagsevent, födelsedagskalas eller kick-off. Samla ihop vännerna eller kollegorna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Reglerna för Bubble Football, även kallad för Bubble ball och Bumperball är precis som i vanlig fotboll med tillägget att tacklingar och kroppskontakt är fullt tillåtet!

En gigantisk luftbubbla placeras på överkroppen. Luftbubblan kan liknas med en stor badboll som tål både tacklingar och studsar. En snygg tackling ger minst lika mycket jubel som ett mål i världsklass!

Speltiden för Bumperball bestämmer ni själva. Vi rekommenderar att vi skapar en liten miniturnering tillsammans med korta och många matcher då det kan krävas lite ork om man spelar länge!

Våra instruktörer är domare och håller koll på både resultat och studsande spelare. Gör er redo för en spektakulär utmaning som är minst lika rolig för spelarna som för åskådarna!

Bumperball Malmö
Bumperball Malmö

Bumperball Malmö

Bubble football kallas även för bumperball eller bubbleball och fungerar precis som vanlig fotboll med skillnaden att spelarna ikläder sig en stor genomskinlig plastboll. Den här plastbollen fungerar som en gigantisk stötdämpare för din kropp vilket gör att tacklingar och kollisioner blir helt ofarliga. Detta resulterar i sin tur i mycket action och skratt för spelare i alla åldrar!

Bubble football passar perfekt till svensexan, möhippan, kickoff, kalaset eller som teambuildingaktivitet. Det är en aktivitet som garanterar skratt och många minnesvärda ögonblick för dig och dina medspelare.

Om du bokar Bubble football via oss står vi för all planering runt eventet och hjälper till med utrustning i form av tält, högtalare med musik och speltillbehör. Bubble football går att spela på alla typer av öppna fält eller idrottshallar vilket gör att det går att spela året om. Vi kan ta emot grupper från åtta till 80 personer för en fartfylld dag på bumperballfältet.